Exemple cautari: inchirieri garsoniera , vand autoturism , rochii de mireasa
  Prima pagina     Iasi     Telefoane     Telefoane Dual Sim     Cutiuta gsm cu casca de copiat fara telefon mobil casti de copiat 2018

Cutiuta gsm cu casca de copiat fara telefon mobil casti de copiat 2018

Descriere anunt
Sistem de Copiat profesional: - NU mai ai nevoie de telefon mobil in sala de examen - Raspunde Automat la Apel - Microfon foarte sensibil - capteaza si pasii supraveghetorul ui - Dimensiunea unei cutii de chibrite - Autonomie: pana la 4 ore - Functioneaza in orice retea din orice tara ! Este EXACT cat o cutie de chibrite ca dimensiune , cartela SIM intra direct in ea(orice retea GSM din orice tara) , NU trebuie sa mai ai telefon mobil la tine in examen. Se apeleaza numarul cartelei SIM din interior si Cutiuat GSM va raspunde automat la apel! Va transmite sunetul in casca MC-2000 TOATA de culoarea pielii! istem de copiat de ultima generatie , cel mai performant la ora actuala! Sistem de Copiat Profesional ideal de folosit la examenele Exigente unde: - nu ai acces cu telefonul mobil in sala de examen - supraveghetorii cer sa lasati telefonul mobil in fata pe catedra La acest sistem: NU ai nevoie de telefon mobil NU ai absolut nici un fel de fir pe corp Raspunde automat ori de cate ori o apelezi(daca se intrerupe apelul si se apeleaza din nou va raspunde automat)
Telefonul: 0742335330
Judet: Iasi
Pret: 400.00 RON Pret Total
Website: http://www.fastbay.ro/
Data publicarii: Vineri, 08 Iunie 2018
Informatii anunt
Categorie: Telefoane
Subcategorie: Telefoane Dual Sim
Nr. de referinta: 293197
  • Trimite anuntul pe:

Categorii anunturi
Vinzi, cumperi, inchiriezi tot ce ai prin casa

Adauga si tu anuntul tau gratuit fara sa iti inregistrezi un cont in toate categoriile de anunturi din Romania.© 2019 adaugaanunt.com. Toate drepturile rezervate.