Exemple cautari: inchirieri garsoniera , vand autoturism , rochii de mireasa
  Prima pagina     Bucuresti     Electrocasnice     Diverse electrocasnice     Generator de ozon - ozonator tiens - igienizator pentru legume si fructe -

Generator de ozon - ozonator tiens - igienizator pentru legume si fructe -

Descriere anunt
Vrei ca apa de la robinet sa fie numai buna de baut , fara clor , fara nitrati si nitriti , fara bacterii si microorganisme? Vrei ca apa pe care o bei sa fie imbogatita cu oxigen si sa devina o sursa de sanatate? Vrei sa elimini hormonii si chimicalele din carnea cumparata de la supermarket? Vrei sa consumi legume si fructe fara insecticide si pesticide? Vrei sa respiri in casa un aer proaspat , ozonat , fara bacterii , virusi si spori de mucegai? Vrei sa scapi de fum de tigara si mirosuri neplacute in incaperea in care stai? Solutia este Ozonatorul Tiens , Igienizator pentru legume si fructe , Generator ozon , aparat portabil de uz casnic care nu are consumabile si se alimenteaza la priza (220V). Informatii si comenzi: ozonul.ro , tiens-biolife.r o , magazine-online .ro/TIENS , biocomenzi[at]y ahoo.com , biocomenzi[at]g mail.com , tel. 0741-340740 / 0722-588084 .
Telefonul: 0741340740
Judet: Bucuresti
Pret: 990.00 RON Pret Total
Website: http://www.ozonul.ro
Data publicarii: Miercuri, 11 Iulie 2012
Informatii anunt
Categorie: Electrocasnice
Nr. de referinta: 166721
  • Trimite anuntul pe:

Categorii anunturi
Vinzi, cumperi, inchiriezi tot ce ai prin casa

Adauga si tu anuntul tau gratuit fara sa iti inregistrezi un cont in toate categoriile de anunturi din Romania.© 2019 adaugaanunt.com. Toate drepturile rezervate.